Produse

Caprices (Tigarete)

Un alt produs al cofetariei noastre ce are la baza crema de joffre. Aceste "trabucuri" exotice va vor incanta indiferent de pretentiile dumneavoastra, fiind pe placul tuturor.

Enescu

Ca si alte retete de bomboane, acesta a fost rodul imaginatiei unui cofetar care a combinat faimoasa crema Joffre cu portocala confiata si a rezultat aceasta minunata bomboana... astfel alegandu-i un nume pe masura.

Placinta cu mere

Aceasta preparat placut de toata lumea se distinge prin gustul de mar cu scortisoara. In permanenta proaspat, suntem fericiti sa va putem oferi o delicioasa placinta cu mere.

Prajitura Capsa

Inventata pentru a satisface gustul celor mai pretentiosi clienti ai casei noastre, delicioasa prajitura ce imbina gustul distins al ciocolatei amarui cu cel al charlottei de vanilie isi merita numele pe deplin, reprezentand cu mandrie Casa Capsa.

Saleuri Mac

Proaspete si delicioase, aceste mici produse de patiserie asteapta in fiecare zi inca de dimineata sa va infrumuseteze ziua cu o gustare marca Casa Capsa.

Saleuri Chimen

Proaspete si delicioase, aceste mici produse de patiserie asteapta inca de dimineata sa va infrumuseteze ziua cu o gustare marca Casa Capsa.

Capsa

Ca orice produs care ne poarta numele, aceasta bomboana delicata uimieste prin fapt anume. In cazul acesta; dualitatea aromelor ciocolatei albe si amarui. Gustul bomboanei este unic ca si deprinderea cofetarilor casei Capsa.

Grile

Simple, dar delicioase, facute dintr-un aluat frantuzesc fin, grilele nu poate decat sa va ofere placerea unui desert sarat. Chiar aceasta tranzitie a gustului il face un produs cerut de clienti si pe care il recomandam cu caldura.

 

Orangina

Bomboana orangina este una din cele mai recente innovatii ale cofetariei noastre, fiind prezenta in vitrinele noastre numai de un an. Dupa cum banuiti, sublimitatea acesteia este datorata coajei de portacla confinta.

Noisette

Se formeaza din 3 alune intregi, astfel deprindem numele sau, imbracate intr-o camasa de zahar caramelizat si completata cu un strat de ciocolata de jur imprejur.

Mouss-Caffe

O spuma reusita de ciocolata defineste aceasta bomboana, in tandem cu savoarea cafelei proaspat macinata.

Bucuresti

Originalitatea cofetarilor din laboratorul nostru a facut din aceasta bomboana un deliciu apreciat de toata lumea. Spre deosebire de alte bomboane, aceasta bomboana se remarca prin compozitia sa; nuca invaluita in doua straturi de crema de Joffre.

Crizete Alune

Spre deosebire de crizetele cu susan, gustul de alune se resimte cel mai intens, insa urmele de caramel ii definiesc savoarea sa specifica.

Carpati

Asimetria acestei bomboane, precum si numele, este datorata amalgamului de ingrediente prezente in interiorul ei, care precum muntii nostri, emana o frumusete rara si va lasa un gust placut.

Chanticlaire

Aceasta bomboana, inspirata din celebra prajitura Chanticlaire,este originara din Toulon. Un ingredient aparte al acestei bomboane este martipanul de fistic.

Langues des Chats

Frisca naturala confera acestui fursec simplu o aroma delicata, ce ne duce cu gandul la meleagurile pariziene.

Nougat Brulle

Bomboana Nougat Brule surprinde prin gustul sau, intrucat contine faimoasa NOUGAT, produs celebru al cofetariei noastre, iar aceasta atinge un nivel superior, fiind completata de suavitatea ciocolatei ce o invaluie.

Cerise

O bomboana remarcanta prin aspect, prin varietatea culorilor de primavara si nu in ultimul rand, compozitia sa. Ciresele inmiresmate in alcool fructat si fondantul nostru natural transforma aceasta bomboana simpla intr-o adevarata capodopera.

Crizete Susan

Susanul, o samanta de origine orientala, este imbinata cu zaharul caramelizat si definita cu un strat de ciocolata neagra.

Tort Joffre

Acest produs, inventat de Grigore Capsa in laboratoarele proprii, are peste un secol si a fost prezentat pentru prima oara cu ocazia vizitei in localul sau, celebru si astazi, a maresalului francez Joseph Jacques Césaire Joffre. Tortul acesta este pe placul oricui adora ciocolata intrucat este format in intregime din diferite tipuri de ciocolata.

Tort Richard

Un produs de capatai al Casei noastre care a existat inca de la inceputul secolului. Singurul tort Richard dupa reteta originala, cofetaria noastra va ofera ocazia sa gustati putina istorie si rafinament. Dupa aceleasi standarde de demult, tortul Richard nu dezamageste niciodata, indiferent de ocazie sau festivitate. Tort ce are in compozitia sa o foaie de alcazar cu nuca, celebra crema de Joffre si ce poate contine multe alte ingrediente in functie de comanda.

Tort Fructe

Sarlota de vanilie combinata cu o multitudine de fructe nu poate decat sa va incante simturile. Este un tort savuros si delicios pentru orice anotimp al anului.

Tort Diplomat

Deliciosul Tort Diplomat inventat in secolul 15 si adus in retetarele noastre de la inceputul secolului 20 de catre fondatorul Cofetariei Capsa va este oferit in prezent cu aceleasi produse naturale ca si pana acum.

Tort Special de Ciocolata

Este un tort aparent simplu si elegant, insa cu un caracter aparte. Peste blatul dens si insiropat cu o sumedenie de arome: vanilie, rom, lamaie, troneaza crema de Joffre. Un produs ce face impresie la orice festivitate, este cu adevarat special.

Tort Foret Noir

Tortul Foret Noir este un produs adaugat de curand in retele Casei Capsa. Acest tort are un gust delicios de ciocolata si frisca naturala imbinate cu visine in alcool.

Tort Bezea

Rafinament si un gust placut al bezelei, acest tort este pe placul tuturor celor care prefera dulceata bezelei si gustul placut amarui al ciocolatei.

Tort Capsa

Un produs de capatai al Casei noastre care a existat inca de la inceputul secolului. Singurul tort Joffre dupa reteta originala, cofetaria noastra va ofera ocazia sa gustati putina istorie si rafinament. Dupa aceleasi standarde de demult, tortul Capsa nu dezamageste niciodata, indiferent de ocazie.

Fondante

Acest produs oferit intr-o varietate de culori si arome, este incarcat cu traditie si a trecut prin decenii intregi neschimbat. Gustul sau uimeste intrucat fiecare culoare va incanta in felul sau aparte; Verde-Fistic, Alb-Migdala, Cafeniu-Ness, Maro-Ciocolata, Roz-Capsuna.

Visine Ciocolata

Sub valul de staniol se ascunde o adevarat alegorie a gustului, visina imbaiata in lichior si ciocolata fina excita simturile oricui. Ideala pentru un cadou, sau ocazie romantica.

Pateuri cu Carne

Gustul pateurilor cofetariei noastre intrece orice asteptari. In fiecare dimineata va asteptam cu produse calde si proaspete, printe care si aceste minunate pateuri cu carne.

Pateuri cu Branza

Gustul pateurilor cofetariei noastre intrece orice asteptari. In fiecare dimineata va asteptam cu produse calde si proaspete, printe care si aceste minunate pateuri cu branza.

Baclava

Caracteristica bucatariei fostului Imperiu Otoman si al Asiei Centrale, preluata si redefinita de maestrii nostrii cofetari, Baclavaua este un desert fin din aluat frantusec, nuca si miere.

Tarta Ananas

Acest mic deliciu savurat inca din Evul Mediu sub diferite forme, actualizat de catre cofetari de-a lungul timpului a ajuns si in retetarul nostru prin 1852. In prezent, tarta este facuta dintr-un aluat fraged, crema de vanilie si ananas proaspat.

Tarta Portocale

Acest mic deliciu savurat inca din Evul Mediu sub diferite forme, actualizat de catre cofetari de-a lungul timpului a ajuns si in retetarul nostru prin 1852. In prezent, tarta este facuta dintr-un aluat fraged, crema de vanilie si portocale foarte dulci.

Rulada Diplomat

Aceasta prajitura, amsemeni tortului Diplomat, poate fi servita de oricine, reprezentand o portie ideala pentru sufletul fiecaruia, insa pastrand gustul si ingredientele produsului de origine.

Charlota de Ciocolata

Aceasta prajitura se remarca prin textura sa, oferind o experienta culinara aparte datorata gustului de ciocolata cu lapte si frisca naturala, emanand prospetime absoluta.

Fursec Bucuresti

Un fursec cu traditie, ca si numele de Bucur reprezentand omul ce a infiintat Bucurestiul de demult, este o intersectare de arome clasice precum coca fina, nuca si ciocolata amaruie

Regence

Asemeni conflictelor marete intre regi si regenti, bomboana prezinta o lupta a aromelor intense dintre crema de Joffre si susanul caramelizat.

Baton Pralina

Pralina noastra, naturala si de cea mai buna calitate se regaseste in aceasta bomboana selecta. Acest "baton" gustos impresioneaza intrucat combina aromele romului si alunelor.

Placinta cu Branza

Imbinarea branzei cu stafide confera acestui produs o amprenta aparte a Casei noastre ce il diferentiaza de placinta clasica, rafinand-o in stilul specific cu care v-am obisnuit.

Chec

Checul oferit de catre Cofetaria Capsa este realizat cu o sumedenie de ingrediente naturale, iar gustul este special, diferit de orice alt chec pe care l-ati incercat.

Cozonac

Este un produs pe cat de comun pe atat de indispensabil in timpul sarbatorilor romanesti. Cofetaria Casei Capsa va ofera unul dintre cele mai remarcante si solicitate produse de pe piata, in mod natural si intr-o varietate larga.

Paleuri cu Ciocolata

Un produs omniprezent in cofetariile bucurestene, oferit de catre noi cu o amprenta specifica a Casei Capsa.

Fursec Spritat

Un fursec simplu, micut. O crema de ciocolata intre doi biscuiti fragezi ce va incanta papilele gustative impreuna cu orice fel de bautura calda.

Fursec Stafide

Un fursec remarcant prin simplitate si gustul pronuntat de baton de vanilie ce poate umple un platou pentru ceaiul de la ora 5 sau orice masa festiva, sau pur si simplu pentru un alint.

Prajitura Mar si Bezea

Prajitura aceasta de toamna, ce se gaseste in mod normal pe blatul din bucatarie al bunicii, este oferita de catre Casa Capsa pe tot parcursul anului. Savoarea merelor de toamna si al bezelei proaspete va promitem ca va vor incanta indiferent de anotimp.

Triplu Sec

Bomboana fina Triplu Sec, are o aroma specifica numelui sau, intensa si rasunatoare. Pentru aceasta se foloseste o crema de joffre aparte, punand accentul pe ciocolata. In completare, se inveleste intr-un strat de fin de ciocolata amaruie.

Pricomigdale

Furescul acesta se remarca prin compozitia sa, gustul de nuca predominand mai mult ca oricare altul. Insa urme de migdala se resimit si dupa ce ati gustat din el.

Dobos

Un produs de care ati auzit sigur de la parinti sau bunici. Dobos-ul se afla si in ziua de astazi in vitrinele cofetariei noastre, trecand testul timpului. Pentru o experienta nostalgica si totodata inedita, va recomandam cu caldura aceasta prajitura.

Ecler

Eclair-ul (cunoscut in trecut ca « pain à la duchesse » sau « painea ducesei ») este o prajitura de origine frantuzeasca, preparata initial in Lyon. Crema de vanilie, de ciocolata, de ness, sunt numai cateva dintre ingredientele cu care se poate prepara acesta. Un produs autohton in orice cofetarie, insa nu si la Casa Capsa. Vi-l oferim intr-o gama variata, in mod natural si categoric diferit de oricare altul.

Mascota

Crusta de ciocolata mascheaza adevarata prajitura, compusa din crema aerata de ciocolata ce imbratiseaza stafidele maturate in lichior de cafea.

Joffre

Prajitura Joffre a fost inventata in cadrul Cofetariei Casei Capsa in onorea Maresalul Joseph Jacques Césaire Joffre, care se intorcea la Bucuresti in urma primului razboi mondial. Prajitura aceasta, patentata de Casa Capsa la OSIM, este unica prajitura ce respecta retata originala, intrucat suntem singurii care au acces la secretul retetei.

Prajitura Foret Noir

O prajitura cu un aer sofisticat, Foret Noire se remarca prin complexitatea aromelor sale. Peste blatul de ciocolata insiropat se afla frisca naturala si visina in alcool ce ii ofera o savoarea aparte. Deasupra ornamentele de ciocolata completeaza aspectul sau.

Trufe cu cacao

Fine si delicioase, te surprind prin simplitate, aspect si gust. Trufele de cacao reprezinta unul dintre produsele aparte ale cofetariei noastre.

Tarta Struguri

Cu blat fraged si umplutura de struguri scaldata intr-un jeleu aromat, te incanta prin gustul, aspectul si textura sa.

Hamburg

O mantie de ciocolata poate invalui o sumedenie de surprize printre care si boabele de struguri imbibate in alcool.

Richard

Reteta acestei prajituri este pastrata inca de pe vremea lui Grigore Capsa. Inca din acele timpuri se folosea crema de joffre si foile de alcazar. Aceasta este o piesa clasica a cofetariei noastre.

Cremsnit

In comparatie cu alte cofetarii, acest produs este facut numai din ingrediente naturale. Garantam acelasi gust magic ce a rezistat trecerii timpului, specific retetei initiale.

Pai Parmezan

Acest produs este ideal servit impreuna cu cafeaua de dimineata, la o gustare intre prieteni sau si in orice alt moment din zi. Aluatul frantuzesc facut in cadrul cofetariei noastre ii ofera o prospetime de neegalat.

Amandina

Spuma de ciocolata, frisca si fondantul se combina fabulos in aceasta prajitura. Rafinata, aromata si foarte gustoasa. Sunt trei blaturi pufoase cu gust placut de cacao si vanilie, intre care se intind doua straturi generoase de spuma de ciocolata.Totul se insiropeaza bine si se glazureaza cu fondant de ciocolata.

Specialitate Caramel

Gustul de caramel natural in ambianta cu nuca nu poate sa va ofere decat o adevarata experienta care sa va incante toate simturile.

Choix-a-la-creme

O prajitura foarte cunoscuta pe care toata lumea o adora. Aceasta este alcatuita dintr-un blat de profiterol si o crema fina de frisca si vanilie.

Prajitura Excelent

O prajitura fina cu doua blaturi insiropate si acoperite cu o minunata crema de ciocolata.Este o prajitura speciala, cu gust excelent si aspect placut.

Savarina

Savarina este o prajitura formata dintr-un aluat moale si pufos copt in forme speciale, care se imbiba cu sirop de zahar (amestecat cu rom) si se umple cu frisca.

Petit Four

Prajitura "Petit Four" (traducerea din fr. "Mic cuptor") este o prajitura ce se serveste dupa masa, de obicei insotita de o cafea fierbinte. Aceasta face parte din deserturile traditionale frantuzesti.

Roche

Bezeaua crocanta, blatul de nuci si crema fina de ciocolata sunt ingredientele principale ale acestei prajituri.

Tarta zmeura

Acest mic deliciu savurat inca din Evul Mediu sub diferite forme, actualizat de catre cofetari de-a lungul timpului a ajuns si in retetarul nostru prin 1852. In prezent, tarta este facuta dintr-un aluat fraged, crema de vanilie si zmeura proaspata...

Lista Alergeni

  • In conformitate cu Regulamentul European privid Informarea Consumatorilor despre produsele alimentare va informam ca unitatea noastra foloseste ingrediente care pot provoca alergii, precum gluten, oua, lapte sau seminte de susan.