Comenzi Speciale

Pentru comenzi speciale* (torturi, produse din lista oferita pe site sau altele ce nu sunt incluse) va rugam sa ne sunati la numarul (+4)021.313.40.38, sau sa ne contactati prin email sau formularul de la sectiunea de contact. De asemenea orice comanda se confirma telefonic, astfel ca dorim si un numar de telefon pe care sa il folosim pentru a va contacta.


*Cofetaria Capsa isi rezerva dreptul de a confirma telefonic comanda si alte informatii transmise de clienti. Pentru produsele clasice comanda se poate onora in aceeasi zi sau in maxim 24 de ore. Pentru torturile personalizate, comanda se va face cu minim 48 de ore inainte.  Produsele Cofetariei Capsa sunt preparate respectand toate conditiile igienico-sanitare impuse de lege.

  • orar cofetarie

    • Luni - Sambata: 08:00 - 20:00
    • Duminica: 08:00 - 16:00

Bun venit

  • Cofetaria Casa Capsa este situata in Bucuresti, pe Calea Victoriei, nr 36. Va invitam sa vizitati siteul nostru prin care ne puteti cunoaste si de unde puteti alege dintr-o gama larga de produse de cofetarie, prajituri, torturi pentru diferite ocazii si evenimente.